Cautare

61392 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (8.06 secunde)
Dintre cei 138 de furnizori autorizati la nivelul anului 2004, 107 au fost activi si au procesat peste 581 milioane de trimiteri postale, reprezentind, in medie, 26,77 trimiteri postale pe locuitor.
In topul preferintelor se situeaza biscuitii sarati si chipsurile, care au o pondere de aproape 55% din totalul vanzarilor.Anul trecut, pe piata romaneasca s-au vandut peste 4.600 de tone de chipsuri, cu 35% mai mult comparativ cu anul 2005.
Ionut Dumitru considera ca din prisma convergentei reale Romania are foarte mult de recuperat mai ales din perspectiva indicatorului PIB/ locuitor.
Producatorii spun ca daca ar elimina E-urile din alimente, costurile produselor ar fi uriase.
Primarul din Cernavoda a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca, pe data de 20 mai a.
Sunt 159 de zile de razboi. Zelenski: Multumesc fiecarui locuitor din Nikolaiev pentru protejarea orasului. Zelenski: Rusia nu va castiga.
Tragand linie, vreo doua luni din an suntem platiti ca sa stam acasa, pe langa concediul la care avem dreptul legal.
"da, sa traiti!" unui afacerist care il coordoneaza din umbra, care tipa la el si care ii da ordine cum sa mai imparta terenurile prin judet.
Tara noastra este pe locul 26 la speranta de viata la nastere. Romania se situeaza pe ultimul loc la numarul de km de autostrada pe cap de locuitor.
Fostul ministru al Mediului cere a€žpublicarea imediata a informatiilor referitoare la colectarea, depozitarea si reciclarea deseurilor provenite din aparatura electrica, electronica si electrocasnica, A®n vederea unei informari corecte si transparente a cetatenilora€. ... Iar tinta clara este de 4 kg DEEE/cap de locuitor.
BM arata ca cele doua tari pornesc de la un nivel al PIB pe locuitor sub 40% din media UE, usor mai ridicat in Romania decat in Bulgaria.
Conform prevederilor HG 448/2005- privind gestionarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE)- tinta de colectare a DEEE pentru anul 2007 este de 3 kilograme de deseu pe cap de locuitor.
Tabletele de ciocolata reprezinta principalul segment al pietei de profil, cu 80% din totalul vanzarilor, restul de 20% fiind acoperit de batoane si praline.Totodata, Muller a aratat ca in Romania consumul anual de ciocolata, de aproape doua kilograme per capita, este inca redus, avand in vedere ca in Europa de Vest acesta poate ajunge la 8-10 kilograme pe cap de locuitor.
Un roman consuma, in medie, 5,5 kilograme de peste pe an in conditiile in care consumul mediu anual de peste in Uniunea Europeana (UE) este de 20 kilograme pe cap de locuitor, a precizat, vineri, la Neptun, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA), Gheorghe Stefan.
Vrajmasii m-au facut strain fata de imparatiile pamantesti si un locuitor netrebnic fata de pamant. ... - Cand m-am gandit sa dorm linistit, ei m-au trezit din somn.
Stefan Mitroi) Cel mai vechi locuitor al municipiului Calarasi este Dunarea.
A fost destul de intens”, a spus Manolis Kaparos, locuitor din Salonic, pentru DPA. Toata familia mea a fugit in strada, a mai spus acesta.
Situatia pare a fi ceva mai buna daca ne uitam la nivelul datoriei pe cap de locuitor. Potrivit unei analize a Gartman, fiecare roman are de platit 778 de dolari.
Intepatura acestei insecte poate provoca simptome precum febra, dureri de cap, voma, greata, dureri musculare si articulare. Recent, un locuitor al Capitalei s-a plans ca a gasit un astfel de tantar in locuinta sa.
De altfel, un raport recent UNCTAD (referitor la investitii straine pe plan mondial) arata ca Romania ocupa locul 5 la capitolul investitii straine in Europa Centrala si de Sud-Est. Iar la investitii pe cap de locuitor, Romania este abia pe locul 11.
google-analytics.com